Zoeken naar rdw importeren auto

rdw importeren auto
RDW Belasting Auto Importeren uit Duitsland Automotive Import B.V.
Als u een auto wilt importeren uit Duitsland, moet de auto eerst naar de RDW gereden worden. De RDW zal uw auto bekijken en eventueel voorzien van een APK keuring. Bij de RDW vindt het eigenlijke importeren van de auto plaats, daarnaast kunt u op dezelfde locatie aangifte doen voor de BPM.
RDW invoeren auto Duitsland Das Import.
Voor slechts 200, regelen wij al het papierwerk en wordt uw te importeren auto binnen één werkdag ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW en Douane. Voor dit bedrag zullen wij een controle uitvoeren op de aanwezigheid van alle benodigde invoer documenten, de keuring en registratie bij de RDW laten uitvoeren, de inklaring bij de Douane afhandelen en de BPM afdracht doen.
Zelf een auto importeren bij de RDW? Let op de addertjes die je een hoop geld kunnen kosten Automotive Import B.V.
Daarom kiezen veel mensen die zelf een auto importeren ervoor om de auto zonder aankoopkeuring te kopen. Of nog erger, ze laten de verkoper de keuring regelen. Hoewel het in de meeste gevallen goed gaat, loop je het risico dat jouw auto technisch niet in orde is en daarom niet door de RDW keuring heen komt.
Auto invoeren RDW / Douane Das Import.
Naast onze fee van 200, voor het invoeren van uw auto bij de RDW en de Douane dient u rekening te houden met de volgende kosten voor het importeren van een auto uit een EU-land.: RDW leges en tenaamstellingsbewijs 10370.,
RDW keuring.
De identiteit controle houdt in dat de RDW de nummers van de auto controleert met de buitenlandse papieren. Indien dat overeen komt wordt er gekeken of de bewuste auto niet als gestolen te boek staat. Ten slotte wordt met de buitenlandse papieren en het CVO bepaald om wat voor auto het precies gaat.

Contacteer ons

-- export rdw
-- rdw export dienstverlening
-- apk rdw kenteken
-- apk kenteken check rdw
-- rdw importeren auto
-- rdw importeren auto kosten
-- rdw auto invoeren bpm
-- rdw auto overschrijven
-- rdw auto importeren kosten
-- rdw kenteken check laatste kenteken
-- auto op kenteken zoeken rdw