Meer resultaten voor rdw erkend demontagebedrijf

rdw erkend demontagebedrijf
Erkend Autodemontagebedrijf Goedkoop.
Als u uw voertuig met een Nederlands kenteken wilt laten slopen/demonteren, kan dat alleen bij een door de Rijksdienst voor Wegverkeer RDW erkend demontagebedrijf. Autodemontage Goedkoop is volledig RDW erkend. Wij zorgen ervoor dat de registratie in het RDW-register wordt beƫindigd, zodat het voertuig niet meer op uw naam staat.
Demontage brom en snorfietsen voortaan via de brommerhandel Scooterbelang.
Vanaf 1 juli 2016 kunnen snorfiets, brommer en scootereigenaren hun afgedankte vervoermiddel inleveren bij de bromfietswinkel. De bromfietshandel gaat snorfietsen, brommers en scooters inzamelen om ze vervolgens door een erkend demontagebedrijf te laten demonteren. Milieubewust en verantwoord demonteren van afgedankte brommers en scooters komt hierdoor een stap dichterbij. Op dit moment komen niet alle afgedankte exemplaren bij een demontagebedrijf terecht omdat in Nederland maar weinig demontagebedrijven zijn die snorfietsen, brommers en scooters kunnen demonteren. Overheid en branche hebben afgesproken zoveel mogelijk brommers en scooters door erkende demontagebedrijven te laten demonteren. Daarom is de wet gewijzigd en kunnen vanaf 1 juli aanstaande ook voertuigbedrijven met een erkenning bedrijfsvoorraad van de RDW snorfietsen, brommers en scooters afgedankte exemplaren innemen en de oude eigenaar vrijwaren.
Lijst met inleverpunten brommers en scooters SRN.
Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief. Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen. Home SRN Initiatiefnemers Lijst met inleverpunten brommers en scooters. Lijst met inleverpunten brommers en scooters. Zoek eenvoudig een inleverpunt of demontagebedrijf bij u in de buurt.
Sloopauto verkopen? Laat een RDW erkende autosloperij uw auto slopen!
Een voertuig laten slopen bij een RDW erkend bedrijf gaat als volgt: U meldt zich aan bij een RDW erkend demontagebedrijf. Deze zijn te vinden via deze website en te controleren op de website van het RDW. De medewerker die uw auto in behandeling neemt, meldt uw kenteken af.
Zelf slopen of een niet RDW erkende autosloperij.
Zelf slopen en niet RDW erkende autosloperij. Als de auto een Nederlands kenteken heeft kan de auto alleen gesloopt worden door een RDW erkend demontagebedrijf. U mag de auto dus niet zelf slopen. Maar er zijn wel bepaalde soorten voertuigen die u wel zelf mag slopen of mag laten slopen door een niet RDW erkend demontagebedrijf.
Nieuw Silk project Alle RDW erkende demontagebedrijven van Nederland Kenteken.TV blog.
Geplaatst op 5 februari 2014 29 september 2017 door jasperverweij. Nieuw Silk project Alle RDW erkende demontagebedrijven van Nederland. Vandaag stuitte ik toevalligerwijs op de site van RDW op een PDF met alle erkende demontagebedrijven vroeger ook wel sloopbedrijven genoemd van Nederland per 30 januari 2014.

Contacteer ons

-- rdw rdw
-- wat betekent rdw erkend
-- rdw erkend autobedrijf lijst
-- rdw erkend demontagebedrijf
-- rdw erkend bedrijf checken
-- rdw erkend export bedrijf
-- rdw erkend bedrijf met de erkenning export dienstverlening
-- rdw erkend logo
-- rdw erkende garage
-- rdw erkende bedrijven lijst
-- rdw erkende bedrijven controleren
-- lijst rdw erkende autobedrijven
-- lijst rdw erkende bedrijven