Op zoek naar rdw erkende bedrijven controleren?

rdw erkende bedrijven controleren
Horizon Cars Heerhugowaard is niet meer RDW-erkend Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
witte angora schreef: Net zoals slechts zeer weinigen op onderzoek uitgaan voordat ze een auto kopen bij Horizoncars, laat staan dat ze gaan informeren of dat RDW-bordje wel klopt. Wat bij mij zwaar weegt is dat de RDW nalaat om een lijst met erkende bedrijven op haar site toegankelijk te maken.
Wat is een RDW erkend bedrijf?
Voor het kopen van een auto, voor het laten onderhouden van een auto en bijvoorbeeld voor het laten uitvoeren van een Apk-keuring kiezen veel mensen bewust voor RDW erkende bedrijven. Sterker nog, in geval van een APK keuring moet het bedrijf zelfs RDW erkend keurmeester zijn, anders kan het bedrijf de APK niet uitvoeren.
RDW.
Door de RDW erkende bedrijven zijn autobedrijven die aan de eisen van de Rijksdienst voor het Wegverkeer voldoen en zich daarom RDW erkende autobedrijven moeten noemen. Dit betekent onder andere dat zij Algemene Periodieke Keuringen uit mogen voeren en op de lijst van de Rijksdienst voor het Wegverkeer komen te staan als goede, erkende en veilige garage of dealer. Echter, om erkend te blijven door de Rijksdienst voor het Wegverkeer, moeten de voertuigen wel aan de eisen van de publieke instantie blijven voldoen. Om te controleren of dit inderdaad het geval is, houdt de RDW toezicht op de betreffende bedrijven die door de instantie worden erkend.
Kentekenloket: een RDW erkend autobedrijf.
Na het overschrijven krijg je het nieuwe kentekenbewijs op creditcardformaat de kentekencard thuisgestuurd. RDW erkend autobedrijf bij jou in de buurt. We hebben meer dan 750 RDW erkende autobedrijven in Nederland. Zo is er altijd een Kentekenloket bij jou in de buurt!
PTA / Opzoeken of bedrijf RDW erkend is? forum.fok.nl.
Alle autobedrijven zijn naar mijn weten RDW erkend; is een voorwaarde om autobedrijf te mogen zijn. Sommige zetten het heel groot op hun site om betrouwbaar over te komen. maar als je wilt weten of een autoboer betrouwbaar is zeg ik: Google m ff.
Open Data RDW: Erkende Bedrijven Datasets Data.overheid.nl.
Toelichting bij data. Open Data RDW: Erkende Bedrijven. Overzicht van de door RDW erkende bedrijven. Vind datasets met dezelfde tags. CSV Overzicht van de door RDW erkende bedrijven. Laatste controle op: 10-4-2018. XML Overzicht van de door RDW erkende bedrijven.
archief auto gekocht bij rdw erkende garage binnen 12 uur versnellin Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
RE: archief auto gekocht bij rdw erkende garage binnen 12 uur versnellin. door pima 26 maart 2012 2143.: Koop nooit een auto zonder uitgebreide proefrit en google volgende keer eens op het brdijf waarvan U een auto zou wilen kopen.

Contacteer ons

-- rdw rdw
-- wat betekent rdw erkend
-- rdw erkend autobedrijf lijst
-- rdw erkend demontagebedrijf
-- rdw erkend bedrijf checken
-- rdw erkend export bedrijf
-- rdw erkend bedrijf met de erkenning export dienstverlening
-- rdw erkend logo
-- rdw erkende garage
-- rdw erkende bedrijven lijst
-- rdw erkende bedrijven controleren
-- lijst rdw erkende autobedrijven
-- lijst rdw erkende bedrijven